Blue Dog

Blue dog forestfire
Dog animation

Luister

Doneer

Events

Blue Dog

S​ongs of the Anthropocene 1 re-release nu te bestellen!​

​​​Fijn dat je er bent! Ik maak me al heel lang zorgen om wat er met de aarde aan het gebeuren is. Het is zo groot, en wij mensen zijn zo machteloos. Dat is frustrerend, maar ergens ook komisch. Ik schrijf er muziek over: mijn "Songs of the Anthropocene". Gevoelens omzetten in creativiteit is mijn manier om lekker in mijn vel te blijven zitten in deze idiote wereld. Dat is wel nodig, zeker nu het pandemie-scenario zich voltrekt. Ik hoop dat jij je ook beter zult voelen door mijn muziek.

Koop als je wilt mijn album, of beluister/download het gratis. De cover kun je hier ook vinden en uitprinten. Snuffel rond, je hebt alles zo gevonden. Je kunt ook iets doneren - aan mij, of aan een goed doel. Of kijk op natuurmonumenten.nl/insecten hoe je zelf iets kunt teruggeven aan de natuur. Wees maar lief voor elkaar, want er is minder tijd dan je misschien denkt.

Mocht je op zoek zijn naar nummers over pandemieën... het is niet mijn specialiteit, maar probeer Nature will be fine without us, Would you like to rule the world en natuurlijk The pirate song. Ik heb ook een Covid-instructiemuziekje gemaakt dat je op de muziekpagina kunt beluisteren. Ik wens iedereen veel sterkte met deze generale repetitie!

Woef!
BLUE DOG

Events