Blue Dog

Blue dog forestfire
Dog animation

Luister

Doneer

Events

Blue Dog

​​​SONGS OF THE ANTHROPOCENE III is klaar! Scroll naar beneden voor de concerten.

Fijn dat je er bent! Ik maak me zorgen om wat er met de aarde aan het gebeuren is. Het is nogal wat, en wij mensen zijn zo machteloos. Dat is frustrerend, maar ergens ook komisch. Ik schrijf er muziek over: mijn "Songs of the Anthropocene". Gevoelens en gedachten omzetten in een lied is mijn manier om lekker in mijn vel te blijven zitten in deze idiote tijden. Ik nodig je uit naar mijn werk te luisteren en je opgelucht, gefrustreerd, geïnspireerd, getroost, vrolijk of verdrietig te voelen. Het komt uit mijn hart, en ik deel het graag met jou!

Snuffel rond op deze site, je hebt alles zo gevonden: nieuwe muziek, concerten, bladmuziek, diverse downloads, en waar ik verder allemaal mee bezig ben (tuinieren / podcasts ...). Koop als je wilt mijn album, of beluister/download het gratis. De cover kun je hier ook vinden en uitprinten. Je kunt ook iets doneren.

Laten we onze menselijkheid behouden en blijven (h)erkennen, ook al schudt de realiteit op zijn grondvesten. Niemand gaat 'de aarde redden'. Het is een perverse gedachte, want zo belangrijk zijn we helemaal niet, en de natuur kan prima zonder ons. Maar als we achterover leunen en niets doen om te voeden wat ons lief is - het leven, de verbinding, onze emoties, alles wat ons mens maakt - dan kun je bidden, hopen en geloven dat het goed komt tot je een ons weegt: alles gaat alleen maar sneller naar de knoppen. Kort gezegd: het komt niet meer goed, en juist daarom moeten we handelen. Een lastige boodschap om te doorgronden, en daarom zing ik erover. Het ga je goed.

Woef!
BLUE DOG

Events