Agenda & Laatste Nieuws

Check Instagram voor aankondigingen op korte termijn
Kijk hier de voorstelling in de Pletterij terug.

Datum Locatie
Zondag 10 september 2023 - 13:15 uur A12, Den Haag
Vrijdag 29 september 2023 - 21:00 uur Averechts, Utrecht
Zondag 1 oktober 2023 - 13:30 uur
Vincentiuskerk, A'dam**
Dinsdag 17 oktober 2023 - 20:00 uur
Nieuwe Anita - Witte Gei't, A'dam
Zondag 22 oktober 2023 - 17:00 uur
Theater Bellevue*
Zondag 29 oktober 2023 - 15:00 uur De Peppel, Zeist***
Woensdag 1 november 2023 - 20:00
De Pletterij, Haarlem
Vrijdag 2 februari 2024 - 21:00
Averechts, Utrecht
Donderdag 14 maart 2024 - avond
Theater Mascini, Amsterdam
Zondag 17 maart 2024
Hot Stuff festival
Zondag 12 mei 2024
Vincentiuskerk in Amsterdam

* Extinction Rebellion support demo
** met drummer Thomas Jaspers
(kaarten aan de deur of via [email protected], vrije donatie, advies 10 à 20 euro)
***Featured artist bij de Open Mic

CD's bestel je eenvoudig via de contactpagina (naam/adres/telefoonnummer = envelop/tikkie!). In December doneer ik de helft van de opbrengst aan XR. Ze kosten 20 euro en als je er meer besteld krijg je de overige voor 10.

Achtergrondinformatie over de muziek en songteksten vind je HIER op de muziekpagina.
Fotomateriaal vind je HIER (PDF, rechtenvrij).
Voor interviews en meer informatie kun je contact opnemen .
Blue Dog is natuurlijk ook te boeken .

Bekijk de video van Age of Banana hier , en de video van We Sterven Uit hier. 

Het interview in Amsterdam Alternative lees je HIER.

Wat doe ik verder allemaal? Ik probeer hier een soort logboek/blog bij te houden met het laatste nieuws bovenaan. Hier komt ie:

Vandaag (6/9/23) heb ik van producer Eric Kerns de eerste gemixte bonustrack gekregen van het nieuwe album. Voor het album heb ik 11 songs en 1 instrumentaal werk geselecteerd die het beste passen bij de sfeer die ik wil neerzetten. Er zijn ook een aantal tracks waar ik heel trots op ben maar die minder goed op het album pasten. Bijvoorbeeld (Hihahop) We Moeten Door (je kunt het op YouTube beluisteren) dat vrij veel actualiteit bevat. Ik heb het net na de overstromingen in Duitsland geschreven en meteen met mijn telefoon opgenomen, maar dus niet in studiokwaliteit. Verder bijvoorbeeld ook het lied 'Vroeger' dat vrij kort is en een andere toon aanslaat dan de composities op het album. Als het derde album en mijn tour goed onderweg zijn ga ik deze songs natuurlijk ook uitbrengen.

op zaterdag 24 juni speelde ik op de watertaxi richting de Tata Steel actie . Kijk hier de clip van mijn nieuwe lied "We Sterven Uit" die we bij Tata hebben opgenomen. Op 6 juli gaf ik een optreden bij de tentoonstelling "Over de sociale kant van klimaatverandering" van antropoloog Linde Leenhouts in Het Wilde Westen in Utrecht. Op zondag 18 juni speelde ik in Theater Mascini! Een fijn theater waar ik graag een keer terug kom! Op maandag 5 juni presenteerde ik mijn nieuwe album, in Huis de Pinto in Amsterdam. Gitarist Eric Kerns en drummer Thomas Jaspers waren ook van de partij. De pre-release was op zaterdag 3 juni in Moira, Utrecht. Op 23 april deed ik in Hengelo mee aan de tentoonstelling "Waldschmerz", genoemd naar een van de tracks van het nieuwe album ( Expo ).

Bekijk de video bij Age of Banana hier . Ook de tweede track "We Sterven Uit" is inmiddels van een video voorzien door neef Philip. We zijn naar Tata Steel gegaan en hebben mooie apocalyptische beelden geschoten in de duinen.

Hier een link naar mijn kerstgroet (2022) vanuit Studio Groenland, waar SOTA III grotendeels is opgenomen.

Rebel Radio was een initiatief van XR leden om de klimaatproblematiek onder de aandacht te brengen. Ze hebben vaak mijn muziek gedraaid, en ik ben geïnterviewd op 18 april 2021. Via DEZE LINK kom je bij de homepage. Daar kun je doorklikken op de uitzending.

In 2020 deed ik mee aan de Hot Stuff song contest for our planet met het lied Water Uit de Kraan , nog steeds mijn meest beluisterde lied. In 2023 komt Hot Stuff terug!

Als je verder naar beneden scrolt kom je bij al mijn oudere posts en links naar Blue Dog nieuwtjes.

Volg me op Instagram en YouTube

 Instagram: hier kondig ik vrij kort van tevoren concerten aan, en als ik een kort lied heb of iets anders creatiefs, dan zet ik het ook vaak hier. Nieuwe video's zet ik meestal op mijn YouTube kanaal.

Rechtenvrije foto's

Deze foto van mijn boot-performance tijdens de Tata Steel actie mag vrij gebruikt worden voor publicaties. Klik HIER voor meer foto's (directe PDF download).

Meer Blue Dog

De illustraties op deze website zijn van Studio MOBA.

Nieuwe "Tuinieren met Blue Dog (in het antropoceen)"

Je kunt nu mijn nieuwe tuinvideo bekijken over aardappels, en daarna die over voorzaaien en de andere 4 afleveringen die ik in 2021 heb gemaakt. Heb je de smaak te pakken? In 2020 heb ik ook 6 video's gemaakt, dus je kunt gewoon binge-watchen!

LINK

Songs of the Anthropocene I - re-release nu te bestellen !

Natuurlijk kun je gratis luisteren via Bandcamp of semi-betaald via een streamingdienst. Je kunt ook de CD bestellen via deze website, dan krijg je er naast het prachtige artwork van Studio MOBA ook een zakje bloemenzaden bij, voor de bijen, zolang de voorraad strekt of zolang er nog bijen zijn.

Methode 1: vul je aankoopverzoek en je adresgegevens in op de contactpagina en maak het geld over via PayPal (de DONEER knop op deze website).

Methode 2: vul je aankoopverzoek en je adresgegevens in op de contactpagina en vraag in je mail om de gewenste betaalmethode.

Kosten: 10 euro inclusief verzendkosten (tenzij je meer wilt doneren)

(BTW-ID NL001974953B67)

Songs of the Anthropocene II

Luister nu mijn tweede album! Je kunt het HIER bestellen door me een bericht te sturen (en 15 EURO, is inclusief verzenden). Als je zelf een CD wilt maken kun je HIER de cover downloaden en HIER de liedteksten. Klik voor meer muziek op het hondje met de muzieknoot. Op die pagina vind je ook bladmuziek, die je gratis mag downloaden. Het plan is om eind 2023 of begin 2024 (als we er dan nog zijn) alle bladmuziek van de drie albums te publiceren.

Blue Dog is back @ the Badhuistheater

Op woensdag 9 december speelt Blue Dog in Mike's Badhuistheater

Reserveer hier je tickets


Mocht je niet aanwezig kunnen zijn, dan is je volgende kans op 27 december om 8 uur in de Vincentiuskerk. Stuur een bericht via de contactpagina en ik hou je op de hoogte van al mijn concerten.

Concert 29 juli

Op de muziekpagina kun je dit concert terug luisteren en ander materiaal downloaden.

Covid-concert - Maart 2020

Hopelijk kan deze hond binnenkort weer uit quarantaine !

Klimaatverandering gaat in ieder geval gewoon verder.

Concert 11 December - Badhuistheater Amsterdam

Op 11 december gaf ik een concert in het Badhuistheater.

https://www.badhuistheater.nl/

Hou de website, twitter, instagram of facebook in de gaten voor nieuwe concerten!

Concertaankondigingen

Hier links zie je de flyer met de concertaankondigingen voor de komende tijd. Met exclusief design van Studio Moba.