NIEUWS / AGENDA

Op maandag 5 juni presenteer ik mijn nieuwe album, Songs of the Anthropocene III, in Huis de Pinto in Amsterdam. Er zijn nog een paar kaarten over. Stuur een mail via de contactpagina als je op de gastenlijst wil. Gitarist Eric Kerns en drummer Thomas Jaspers zijn ook van de partij. Het concert begint om half 8 en ik vraag een vrijwillige donatie.

Je bent ook welkom op het pre-release concert op zaterdag 3 juni in Moira, Utrecht. Thomas is er ook dan bij om een aantal nummers te begeleiden. We beginnen om 9 uur. Toegang is 6 euro of meer.

Bekijk de video bij de eerste track hier.

Ik heb ook de tweede track van een video voorzien, met neef Philip. We zijn naar Tata Steel gegaan en hebben mooie apocalyptische beelden geschoten in de duinen.

Je kunt Blue Dog live horen op 23 april in Hengelo (Expo).

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang exclusieve previews.

Hier alvast een link naar mijn kerstgroet, opgenomen in Studio Groenland.

Hier een link naar Age of Banana, de openingstrack.

Ik speel vaak op het open podium van Averechts op donderdag.

Meer concerten volgen spoedig. Schrijf je in voor de nieuwsbrief dan stuur ik een bericht als het zo ver is.

Events and nieuwe projecten

Op zondag 18 april speelde ik in de middag een concert voor Extinction Rebellion Nederland. Kijk via hun facebook waar je me kunt vinden. Ik ben ook te gast bij Rebel Radio. Voorlopig kan ik verder geen concerten geven vanwege corona.

Ik ben begonnen met een podcast waarin ik mensen interview over hun leven en kijk op de wereld. Het is niet Blue Dog-gerelateerd, en een persoonlijk project van mezelf om beter te leren luisteren naar wat andere mensen te vertellen hebben. Ik heb inmiddels vier zeer interessante persoonlijkheden geïnterviewd. Je kunt de gesprekken vinden op songsoftheanthropocene.com/podcast

ben je hier gewoon voor de muziek? Op de muziekpagina vind je links naar mijn nieuwste werk. Klik op de hond met de muzieknoot.

De illustraties op deze website zijn van Studio MOBA.

Nieuwe "Tuinieren met Blue Dog (in het antropoceen)"

Je kunt nu mijn nieuwe tuinvideo bekijken over aardappels, en daarna die over voorzaaien en de andere 4 afleveringen die ik in 2021 heb gemaakt. Heb je de smaak te pakken? In 2020 heb ik ook 6 video's gemaakt, dus je kunt gewoon binge-watchen!

LINK

Songs of the Anthropocene I - re-release nu te bestellen !

Natuurlijk kun je gratis luisteren via Bandcamp of semi-betaald via een streamingdienst. Je kunt ook de CD bestellen via deze website, dan krijg je er naast het prachtige artwork van Studio MOBA ook een zakje bloemenzaden bij, voor de bijen, zolang de voorraad strekt of zolang er nog bijen zijn.

Methode 1: vul je aankoopverzoek en je adresgegevens in op de contactpagina en maak het geld over via PayPal (de DONEER knop op deze website).

Methode 2: vul je aankoopverzoek en je adresgegevens in op de contactpagina en vraag in je mail om de gewenste betaalmethode.

Kosten: 10 euro inclusief verzendkosten (tenzij je meer wilt doneren)

(BTW-ID NL001974953B67)

Songs of the Anthropocene II

Luister nu mijn tweede album! Je kunt het HIER bestellen door me een bericht te sturen (en 15 EURO, is inclusief verzenden). Als je zelf een CD wilt maken kun je HIER de cover downloaden en HIER de liedteksten. Ik hoop dat mijn muziek je zal troosten. Doneer vooral als je de goede zaak wilt steunen. Klik voor meer info (en als je gratis en voor niets wilt luisteren, vrek die je bent) op het hondje met de muzieknoot. Nu ook met bladmuziek voor de echte masochisten!

Blue Dog is back @ the Badhuistheater

Op woensdag 9 december speelt Blue Dog in Mike's Badhuistheater

Reserveer hier je tickets


Mocht je niet aanwezig kunnen zijn, dan is je volgende kans op 27 december om 8 uur in de Vincentiuskerk. Stuur een bericht via de contactpagina en ik hou je op de hoogte van al mijn concerten.

Concert 29 juli

Op de muziekpagina kun je dit concert terug luisteren en ander materiaal downloaden.

Covid-concert

Hopelijk kan deze hond binnenkort weer uit quarantaine !

Klimaatverandering gaat in ieder geval gewoon verder.

Concert 11 December - Badhuistheater Amsterdam

Op 11 december gaf ik een concert in het Badhuistheater.

https://www.badhuistheater.nl/

Hou de website, twitter, instagram of facebook in de gaten voor nieuwe concerten!

Concertaankondigingen

Hier links zie je de flyer met de concertaankondigingen voor de komende tijd. Met exclusief design van Studio Moba.